Informasjon om test oppkobling for elever på Helse- og oppvekstfag

Test-oppkobling før skolestart! – Gjelder kun for de som skal gå Helse- og oppvekst studier.

Det er om kort tid klart for skolestart og i den forbindelse ønsker vi at alle nye studenter som skal delta via nett kobler seg opp til vår videokonferanseløsning i forkant, for å få avklart at det tekniske fungerer slik som det skal. (Lyd, bilde mm).
Selv om du skal møte fysisk i klasserom, kan det være en fordel å ha prøvd den digitale løsningen slik at du ved en senere anledning kan delta via nett.

Vi har satt opp tider der det vil bli mulig å koble seg opp for å teste at alt fungerer som det skal. Velg en dag som passer for deg.

15. august

16.august

17.august

18.august
Tidspunkt: 14:00 – 15:00

Legger ved en enkel bruksanvisning for hvordan man skal koble seg opp til Cisco Webex. (Koble til Webex -klasserom via link)

Link til oppkobling: https://skole-rogfk.webex.com/meet/Lysefjorden      ß (På testdagen, klikk på denne lenken).

Bruksanvisning: Koble til Webex-klasserom via link (PDF, 178 kB)

Kontakt oss gjerne for spørsmål:
Epost: ho-fagskole@skole.rogfk.no
eller kontakt IKT på telefon: 477 92 416