Oppstart av nytt tilbud: Digital kompetanse i industrielle arbeidsprosesser

Her kan du melde deg på studiet Digital kompetanse i industrielle arbeidsprosesser.

Til høsten starter vi opp med et nytt tilbud ved Fagskolen Rogaland. Studiet heter Digital kompetanse i industrielle arbeidsprosesser og er beregnet til folk i arbeidslivet, men kan også tas av våre studenter.

Utdanningen er en innføring i industrielle arbeidsprosesser med kunnskaper og ferdigheter innen digitalisering. I studiet møter studentene emner som robotisering, programmering, HMI (grensesnitt menneske-maskin) og studentene får reflektere over hvordan endringene på disse områdene påvirker arbeidslivet.

Opplegget er fleksibelt og kan tas ved siden av jobb/skole. Studiet gir 15 studiepoeng og et selvstendig vitnemål. Hvis dette er av interesse, søk via dette påmeldingsskjema

For spørsmål, ta kontakt med prosjektleder Linda Vasshus Lidal, linda.vasshus.lidal@skole.rogfk.no.