Termodynamikk og energiteknikk - 10 studiepoeng

Vi ønsker å starte Termodynamikk og energiteknikk vår 2024. Med forbehold om nok deltakere. Meld deg på via skjemaet under.

Påmelding Termodynamikk og energiteknikk

Oppstartsdato: 16.januar 2024.

 

Hvem passer utdanningen for

Utdanningen passer for deg som enten har fagbrev eller har relevant yrkeserfaring.

Termodynamikk og energiteknikk passer for deg som er interessert i å lære mer om termodynamikk, energi og hvordan det påvirker vår hverdag og hvilke muligheter som ligger i fremtiden. Du vil lære om bruk av effektive og pålitelige verktøy og hvilken rolle du kan ha i denne utviklingen.

 

Hva oppnår jeg etterpå?

Du vil øke din forståelse for termodynamikk og energiteknikk. Dette studiet kvalifiserer deg til arbeid med termodynamikk, energiteknikk og vil gi deg mange spennende jobbmuligheter både i offentlig og privat sektor. 

 

Hvordan gjennomføres emnet?

Termodynamikk og energiteknikk gjennomføres som ett nettbasert studie. Vi benytter programmet Teams til å gjennomføre undervisning. Du kan følge læreren på Teams i undervisning, men har også fleksibilitet til å se undervisningen i opptak når det passer deg. Det kan i tillegg bli avholdt noen fysiske samlinger på skolen.

 

Tilgang til systemene 

Når du har fått godkjent opptak til emne vil du motta en sms fra RFK/RogFK med en aktiveringslenke som du må trykke på innen 24 timer for å aktivere skolekontoen din. Etter du har trykket på denne lenken tar det 2 døgn i synkroniseringstid før du får tilgang. Hvis du ikke rekker det innen 24 timer eller ikke mottar sms, må du ta kontakt med oss på: bransjeprogram@skole.rogfk.no 
Deretter vil du legges inn i systemet Teams.

Informasjon Teams

Først må du logge av privat-/jobb-kontoen din og inn med skolekonto. Teams brukes i hovedsak til forelesninger og opptak. Du logger på med skole-kontoen din. Dette er <brukernavnet ditt fra SMS>@elev.rogfk.no
For eksempel: Hvis It's Learning kontoen din er NNordmann er eposten din: navn.nordmann@elev.rogfk.no Passord er også oppgitt i sms.

Åpningstider

Trenger du hjelp? Ta kontakt med oss på: bransjeprogram@skole.rogfk.no 
Våre åpningstider er mellom kl. 08.00 - 15.00.

 

Hvor lenge var emnet?

Emnet varer ca. 5 måneder. 

 

Hvilke opptakskrav er det på emnet?

Fagskolen har et generelt krav om relevant fagbrev som opptak til emner og studier. Det er også mulig å bli tatt opp på grunnlag av relevant arbeidserfaring.

Opptak til utdanninger

Kortere emner gir ikke automatisk opptak til utdanninger.

 

Hvor mye studiebelastning er det i emnet?

Emnet et er på 10 studiepoeng som tilsvarer en studiebelastning på ca. 16% i forhold til ett fullt studie. En fulltids student tar normalt 60 studiepoeng per år.

Totalt er det satt opp ca. 30 undervisningstimer. I tillegg må du regne med å sette av tid til å lese pensum, arbeide med oppgaver og prøver og vurderinger.

 

Hva koster det?

Du betaler ikke noe for å delta fordi vi har fått midler til kortere etterutdanninger av staten.

Lånekassen

Kortere emner gir ikke støtte til lånekassen fordi disse er gratis.

 

Litteratur

Eventuelle læremidler vil bli utdelt av faglærer ved emnets oppstart.

 

Emnet inngår i studieplan 

Studieplan maskinteknikk nettbasert

 

Kontaktinformasjon

Avd. Bransjeprogram og kursvirksomhet
Kontoret
E-post: bransjeprogram@skole.rogfk.no


Øystein Førsvoll
Avdelingsleder
E-post: oystein.forsvoll@skole.rogfk.no