Om Helse- og oppvekstfag

Fagskolen Rogaland - Helse- og oppvekstfag, tilbyr gratis deltidsutdannelse innen helse- og oppvekstfag. Utdanningene gir 30 til 60 studiepoeng.

Her finner du oss   Informasjon til studenter

Fagskolen helse- og oppvekstfag er videreutdanning for de som har fagbrev eller autorisasjon innen helse- og oppvekstfag.

Søkere kan også bli vurdert på grunnlag av realkompetanse. Dette gjelder ikke for søkere til barsel- og barnepleie.

Studiene er organisert:

• stedbasert undervisning: studiet er organisert på dagtid med en undervisningsdag i uken
  • nettbasert undervisning: månedlige samlinger som kan følges på skolen eller digitalt

Studentens praksis på 10 uker kan tas på ekstern praksisplass eller på egen arbeidsplass innen relevant fagområde.

Studiene er gratis, men kopi/dokumentavgift tilkommer.

Hilsen fra rektor Geir Tuftedal

Med sine 900 studenter er Fagskolen Rogaland en av de største fagskolene i landet. Skolen tilbyr utdanninger innen både teknisk, petroleum, maritim og innen Helse og oppvekstfag.

Helse og oppvekstfag har smidige utdanningsløp tilpasset kombinasjonen jobb/utdanning, dyktige lærere og moderne helsesimulatorer. Fra og med høsten 2021 flytter avdelingen inn i nye og moderne lokaler i Byfjordparken.

Vi vil gjøre det vi kan for at utdanningen du får hos oss vil bidra til en god, interessant og meningsfull jobb i framtiden. Til gjengjeld krever vi innsats og engasjement fra deg i den tiden du er ved skolen. Vi vil tilrettelegge for at du når dine mål og at studietiden blir en hyggelig og god opplevelse. Jeg er sikker på at du vil trives.

Velkommen til oss!

Informasjon til studenter