Elektro og automatisering - 7 studiepoeng

Vi starter nytt tilbud 2. februar 2023.

Meld deg på via påmeldingsskjema Elektro og automasjon

Hva kan jeg bruke emnet til etterpå?

Emnet er ment å gi deg en innsikt og forståelse i elektro og automatisering. Dette kan inngå i mange yrker og arbeidssituasjoner.

Emnet gir også 7 studiepoeng. Mange studier på fagskole, høyskole og universitet åpner for at du kan få godskrevet tidligere tatte studiepoeng. Det betyr at man kan i mange tilfeller få godkjent 7 studiepoeng i elektro og automatisering som del av et annet studie.

Elektro og automatisering gjennomføres som ett nettbasert studie. Vi benytter programmet Teams til å gjennomføre undervisning. Du kan følge læreren på Teams i undervisning, men har også fleksibilitet til å se undervisningen i opptak når det passer deg.

Emnet varer ca. 6 måneder. Undervisning foregår kl. 17.00 – 20.00.

Fagskolen har et generelt krav om fagbrev som opptak til emner og studier. Det er også mulig å bli tatt opp på grunnlag av arbeidserfaring og lignende utfra realkompetansevurdering.

Emnet et er på 7 studiepoeng som tilsvarer en studiebelastning på 15% i forhold til ett fullt studie. En fulltids student tar normalt 60 studiepoeng per år.

Totalt er det satt opp ca. 65 undervisningstimer. I tillegg må du regne med å sette av tid til å lese pensum, arbeide med oppgaver og prøver og vurderinger.

Du betaler ikke noe for å delta fordi vi har fått midler til kortere etterutdanninger av staten, du vil og få gratis undervisningsmateriell ved oppstart.

Avd. Bransjeprogram og kursvirksomhet
E-post: bransjeprogram@skole.rogfk.no