Prosjektstyring 4 studiepoeng

Påmelding er stengt pga. for mange deltakere.

Meld deg på venteliste Prosjektstyring

Hva kan jeg bruke emnet til etterpå?

Emnet er ment å gi deg en innsikt og forståelse i prosjektstyring. Dette kan inngå i mange yrker og arbeidssituasjoner der det er viktig å ha en forståelse for prosjektstyring. Du vil lære mer om planprosess, resultatmål og andre temaer relevant for din arbeidssituasjon.

Emnet gir også 4 studiepoeng. Mange studier på fagskole, høyskole og universitet åpner for at du kan få godskrevet tidligere tatte studiepoeng. Det betyr at man kan i mange tilfeller få godkjent 4 studiepoeng i prosjektstyring som del av et annet studie.

Prosjektstyring gjennomføres som ett nettbasert studie. Vi benytter programmet Teams til å gjennomføre undervisning. Du kan følge læreren på Teams i undervisning, men har også fleksibilitet til å se undervisningen i opptak når det passer deg. Det kan i tillegg bli avholdt noen fysiske samlinger på skolen.

Emnet starter vår 2023 og varer gjennom vår 2023.  Undervisning foregår mandag kl. 16.00 – 19.00.

Fagskolen har et generelt krav om fagbrev som opptak til emner og studier. Det er også mulig å bli tatt opp på grunnlag av arbeidserfaring og lignende utfra realkompetansevurdering.

Emnet er på 4 studiepoeng som tilsvarer en studiebelastning på 10% i forhold til ett fullt studie. En fulltids student tar normalt 60 studiepoeng per år.

Totalt er det satt opp ca. 42 undervisningstimer. I tillegg må du regne med å sette av tid til å lese pensum, arbeide med oppgaver og prøver og vurderinger.

Du betaler ikke noe for å delta fordi vi har fått midler til kortere etterutdanninger av staten, du vil og få gratis undervisningsmateriell ved oppstart.

Hva er innholdet i studiet?

Studieplan Prosjektstyring (DOCX, 17 kB)

Avd. Bransjeprogram og kursvirksomhet
E-post: bransjeprogram@skole.rogfk.no