Hydraulikk

Hydraulikk gjennomføres som ett nettbasert studie. Vi benytter programmet Teams til å gjennomføre undervisning. Du kan følge læreren på Teams i undervisning, men har også fleksibilitet til å se undervisningen i opptak når det passer deg.

Emnet starter høst 2021 og varer til vår 2022. Undervisning foregår kl. 17.00 – 20.00.

Fagskolen har et generelt krav om fagbrev som opptak til emner og studier. Det er også mulig å bli tatt opp på grunnlag av arbeidserfaring og lignende utfra realkompetansevurdering.

Emnet et er på 9 studiepoeng som tilsvarer en studiebelastning på 20% i forhold til ett fullt studie. En fulltids student tar normalt 60 studiepoeng per år.

Totalt er det satt opp … undervisningstimer. I tillegg må du regne med å sette av tid til å lese pensum, arbeide med oppgaver og prøver og vurderinger.

Emnet er gratis, og du vil få tilsendt bøker i posten.

Hva kan jeg bruke emnet til etterpå?

Emnet er ment å gi deg en innsikt og forståelse i hydraulikk. Dette kan inngå i mange yrker og arbeidssituasjoner der det er viktig å ha en forståelse for hydraulikk. Du vil lære mer om trykk, trykktesting, hydrauliske prosesser og andre temaer relevant for din arbeidssituasjon.

Emnet gir også 9 studiepoeng. Mange studier på fagskole, høyskole og universitet åpner for at du kan få godskrevet tidligere tatte studiepoeng. Det betyr at man kan i mange tilfeller få godkjent 9 studiepoeng i hydraulikk som del av et annet studie.

Emnene vil gi deg modulene 2,3 og 4 på CETOP 2 nivå. Vi utsteder en karakterutskrift når du har fullført emnene.

For å oppnå full CETOP 2 sertifisering må du i tillegg enten:

• Ha teknisk fagskole fra før, eller ta dette i etterkant

Eller:

• Fullføre et nettstudium
  • Fullføre et hovedprosjekt

Dette vil gi full sertifisering. Per dags dato tilbyr vi ikke de to sistnevnte.

Hva er innholdet i studiet?

Dette blir publisert av faglærer når du er tatt opp til studiet.

Meld deg på!

Påmelding er stengt. Hvis du ønsker å stå på venteliste ta kontakt med Heidi, se mail under.

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med:

Heidi Albretsen: heidi.albretsen@skole.rogfk.no