Logistikk offshore - 10 studiepoeng

Vennligst meld deg på venteliste for oppstart høst 2024.

Venteliste Logistikk offshore

Oppstartsdato høst 2024: Kommer snart.

Vi starter opp emnet, med forbehold om nok deltakere.

Søknadsperiode vil være fra og med 15.mai 2024 - 15.juni 2024 for høst 2024.

Hvem passer utdanningen for

Utdanningen passer for deg som enten har fagbrev eller har relevant yrkeserfaring innen disse områdene.

Emnet er ment å gi deg en innsikt og forståelse i logistikk offshore. Dette kan inngå i mange yrker og arbeidssituasjoner. Emnet gir også 10 studiepoeng. Mange studier på fagskole, høyskole og universitet åpner for at du kan få godskrevet tidligere tatte studiepoeng. Det betyr at man kan i mange tilfeller få godkjent 10 studiepoeng i logistikk offshore som del av et annet studie.

Hva oppnår jeg etterpå?

Du vil øke din forståelse for logistikk innenfor offshore bransjen. Dette studiet kvalifiserer deg til arbeid med logistikk, offshore og vil gi deg mange spennende jobbmuligheter både i offentlig og privat sektor.

Logistikk offshore gjennomføres som ett nettbasert studie. Vi benytter programmet Teams til å gjennomføre undervisning. Du kan følge læreren på Teams i undervisning, men har også fleksibilitet til å se undervisningen i opptak når det passer deg.

Tilgang til systemene

Når du har fått godkjent opptak til emne vil du motta en sms fra RFK/RogFK med en aktiveringslenke som du må trykke på innen 24 timer for å aktivere skolekontoen din. Etter du har trykket på denne lenken tar det 2 døgn i synkroniseringstid før du får tilgang. Hvis du ikke rekker det innen 24 timer eller ikke mottar sms, må du ta kontakt med oss på: bransjeprogram@skole.rogfk.no
Deretter vil du legges inn i systemene våre som er Teams og It's Learning.

Informasjon It's Learning

It’s Learning brukes i hovedsak til oppgaver og innleveringer. Du logger på med skole-kontoen din. Dette er <brukernavnet ditt fra sms fra RFK> For eksempel hvis navnet ditt er Kari Nordmann så er dette: KNordmann Passord er også oppgitt i sms.

Informasjon Teams

Først må du logge av privat-/jobb-kontoen din og inn med skolekonto. Teams brukes i hovedsak til forelesninger og opptak. Du logger på med skole-kontoen din. Dette er <brukernavnet ditt på its learning>@elev.rogfk.no
For eksempel: Hvis It's Learning kontoen din er KNordmann er eposten din: kari.nordmann@elev.rogfk.no Passord er også oppgitt i sms.

Trenger du hjelp? Ta kontakt med oss på: bransjeprogram@skole.rogfk.no
Våre åpningstider er mellom kl. 08.00 - 15.00.

Emnet varer ca. 5 måneder. Undervisning foregår kl. 17.00 – 20.00.

Fagskolen har et generelt krav om relevant fagbrev som opptak til emner og studier. Det er også mulig å bli tatt opp på grunnlag av relevant arbeidserfaring.

Opptak til utdanninger

Kortere emner gir ikke automatisk opptak til utdanninger.

Emnet et er på 10 studiepoeng som tilsvarer en studiebelastning på ca. 20% i forhold til ett fullt studie. En fulltids student tar normalt 60 studiepoeng per år.

Totalt er det satt opp ca. 64 undervisningstimer. I tillegg må du regne med å sette av tid til å lese pensum, arbeide med oppgaver og prøver og vurderinger.

Du betaler ikke noe for å delta fordi vi har fått midler til kortere etterutdanninger av staten, men du må kjøpe litteratur selv.

Lånekassen

Kortere emner gir ikke støtte til lånekassen.

Hva er innholdet i emnet?

Logistikk læringsutbytte (PDF, 87 kB)

Jahre, Bø & Grønland, Forsyningskjeder og logistikk 1. utgave, Fagbokforlaget.

Med forbehold om endringer.

Avd. Bransjeprogram og kursvirksomhet
E-post: bransjeprogram@skole.rogfk.no