Copilot 365 - KI-assistent i Office-pakken

SFY har gått til anskaffelse av Microsoft Copilot 365-lisenser. Dette betyr at ansatte ved senteret får direkte tilgang til Copilot AI som kan hjelpe med mye tidkrevende arbeid, som å lage grafer i Excel eller forberede en presentasjon.  

Bilde av Copilot-logo - Klikk for stort bilde

For å ta et eksempel: Dersom du skal lage en Powerpoint-presentasjon, kan du be Copilot om hjelp basert på stikkord du har skrevet i et Word-dokument som er lagret i din OneDrive. Copilot vil da - på noen få sekunder - lese gjennom dokumentet og sette opp en fullstendig presentasjon med forslag til både bilder og talepunkter. Den eneste jobben som gjenstår for deg, er å kvalitetssikre layout og innhold. Ellers kan den oppsummere lange e-poster og komme med forskjellige svaralternativer, skrive møtereferat og bidra i mange flere sammenhenger.  Et av de mest interessante punktene for skolen vår, som bruker Teams til det meste, er at den kan gi en oppdatering av hva som har blitt sagt dersom du kommer for sent til et møte, samt oppsummere det viktigste som har blitt gjennomgått i et opptak. 

Copilot 365 kan brukes i Teams, Powerpoint, Word, Excel og Outlook. Vi i SFY ser frem til å teste ut dette og lære mer om hvilke muligheter vi nå har. 

 

Spørsmål? Kontakt oss gjerne: 

Vegard Gjesdal-Sørensen, prosjektleder SFY

Arne Håland, SFY digital