Aktuelt

Fagskolen Rogaland avdeling Haugesund bruker maritime bilder for inspirasjon til maritim utdanning.

Hva bør fagskoler være opptatt av når de skal videreutvikle nettbaserte og fleksible utdanninger?

Inngått ny avtale som skal gi god og relevant læring for studentene.

Mandag 31. august hadde Fagskolen Rogaland et hyggelig besøk av forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim og stortingsrepresentant Aleksander Stokkebø.

Fra skoleåret 2020-2021 innføres det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS) ved alle videregående skoler i Rogaland. VIS blir tilgjengelig for studenter ved skolestart.

Er du permittert eller arbeidsledig? Eller ønsker du øke din kompetanse? Benytt denne høsten til å ta en eller flere moduler som kan gi deg ny kompetanse og bedre muligheter i arbeidsmarkedet. Tilbudet er uten kostnad og kan tas 100% nettbasert.

Fagskolen Rogaland har fått godkjenning av Sjøfartsdirektoratet for opplæring som Tankermann ved avd. for maritime utdanninger i Haugesund.

Her kan du melde deg på studiet Digital kompetanse i industrielle arbeidsprosesser.

Personer som har vært i områder med vedvarende smitte skal holde seg hjemme i 14 dager etter hjemkomst.