Aktuelt

Fagskolen Rogaland har med utgangspunkt i det maritime fagmiljøet i Haugesund knyttet kontakt med en rekke europeiske fagskoler og bedrifter innen havvind.

Har du fagbrev eller relevant realkompetanse innen tekniske fag, helserelaterte fag, eller maritime fag, men er motivert for mer?

Etterutdanning skal bidra til økt kompetanse for personer som primært er ledige eller permitterte. Ved ledige plasser kan også personer i arbeid få plass. Vi tilbyr nettbaserte emner.

Optimalisert lydkvalitet i klasserom sikrer god digital undervisning.

Snakk om selvmordstanker - det kan redde liv. I desember starter en ny folkeopplysningskampanje hvor målet er å forebygge selvmord. Rogaland fylkeskommune er med i kampanjen som minner oss om at det å spørre om selvmordstanker kan redde liv. Og at det er hjelp å få.