Aktuelt

Her kan du melde deg på studiet Digital kompetanse i industrielle arbeidsprosesser.

Personer som har vært i områder med vedvarende smitte skal holde seg hjemme i 14 dager etter hjemkomst.

For å forhindre spredning av koronavirus suspenderes §5-12 Krav om frammøte i forskrift for Fagskolen Rogaland ut skoleåret 2019-2020.

Vi følger utviklingen rundt koronaviruset nøye og anbefaler et ekstra fokus på gode hygienevaner for å forebygge smitte når skolene nå starter igjen etter vinterferien.

Nå kan du melde deg på studiet «Digital kompetanse i industrielle arbeidsprosesser» via en lenke her. Oppstart av studiet vil være 16. mars.

Fylkestinget i Rogaland bevilger penger til oppstart av fagskoletilbudet Forpleiningsleder i maritim sektor. Forpleiningslederstudiet vil bli startet opp høsten 2020. Studiet er et nettbasert tilbud med samlinger på fulltid. Det gir 60 studiepoeng.

Fagskolen Rogaland tilbyr et nytt deltidsstudium i velferdsteknologi. Studiet starter opp i august 2020 med søknadsfrist 15. april via Samordna opptak. Utdanningen gir en ettertraktet spisskompetanse i forståelse og bruk av velferdsteknologi.

Skolen har samarbeid med Creator Makerspace og i den anledning ønsker de å invitere skolens studenter til en omvisning på Creator i forbindelsen med deres mekkekveld  

Til toppen