Om Administrative og økonomiske utdanninger

Fagskolen Rogaland har opprettet en ny avdeling innen Administrative og økonomiske utdanninger. Studiene vil bygge videre på fagbrev innen salgsfaget, kontor- og administrasjonsfaget, resepsjonsfaget, logistikkfaget og reiselivsfaget og ta for seg emner som ledelse, reiseliv, administrasjon, økonomi, entreprenørskap og markedsføring.

Planlagte studier

Administrasjonsledelse - høst 2023

Reiseliv og entreprenørskap - høst 2023

Digital markedsføring - høst 2023

Varehandelsledelse - planlagt oppstart høst 2023 (med forbehold om NOKUT-godkjenning)

To damer nyter kaffe på jobb. - Klikk for stort bilde

Påmelding

Du kan søke hvert år fra og med 1. februar 2023 til og med 15. april 2023. Etter 15. april kan du fortsatt søke opptak på ledige studieplasser i Samordna opptak fra og med 31. mai 2022 kl. 09.00.

Husk å legg ved dokumentasjon på relevant fagbrev eller arbeidserfaring for å bli realkompetansevurdert. Arbeidserfaring må være bekreftelse, attest eller tjenestebevis og må inneholde stillingsstørrelse, stillingstittel, omfang og arbeidsoppgaver.

Søk i samordna opptak

Hvem passer utdanningen for?

Utdanningen passer for deg som enten har fagbrev innen salgsfaget, kontor- og administrasjonsfaget, resepsjonsfaget, logistikkfaget og reiselivsfaget eller har relevant yrkespraksis innen disse områdene.

Les mer om hva en fagskole er.

Avsluttende dokumentasjon

Etter fullført og bestått studium utstedes vitnemål.

Kontakt

Har du spørsmål om utdanningene eller opptakskrav ta kontakt med oss på opptakskontoret på felles e-post:
adok-fagskole@skole.rogfk.no
Avd. Administrative og økonomiske utdanninger