Aktuelt

På en solrik dag i mai besøkte tre representanter fra Organisasjonen for Norske Fagskolestudenter (ONF) Fagskolen Rogaland, studiested Stavanger. Besøket er en del av DIKU prosjektet Pedagogikk og teknologi i nettstudier

Det er ikke for sent å søke opptak til fagskolestudier i samordna opptak.

SOTS Course Centre and Rogaland Polytechnic College (Fagskolen Rogaland) has successfully taken part in a number of projects abroad providing services in consultancy, training of personnel, presentation of Internet based concepts, and setting up educational structures. 

FING er et prosjekt med hovedmål å etablere et innovativt kvalitetsnettverk innen olje- og gassutdanning, samtidig som det tas hensyn til miljø og sikkerhet. Samarbeidet er mellom skoler i Færøyene, Island, Norge og Grønland, derav navnet FING.

Et klasserom på skolen er gjort om til et robot laboratorium der studentene får prøvd seg på robotisering i praksis ved bruk av teori de har lært på skolen. 

Fagskolen Rogaland og Energy Innovation har fått ca. 40 millioner norske kroner for å utvikle kompetanse innen havvind og fornybar energiproduksjon til havs.

Fra februar tilbyr vi tre forskjellige emner innen kortere etterutdanninger som en del av industrifagskolen. 

Fagskolen Rogaland har søkt om akkreditering fra NOKUT for flere nye fagskoletilbud. 

Fagskolen Rogaland har med utgangspunkt i det maritime fagmiljøet i Haugesund knyttet kontakt med en rekke europeiske fagskoler og bedrifter innen havvind.

Til toppen